menu
close
  • alert

UW PROBLEEM?
0472460872

Wij zijn A.lert!

Geen grote bedrijfsstructuren, geen tussenpersonen, geen onnodige stappen. Wij hebben een compacte bedrijfsstructuur en zijn daar best trots op. Hierdoor kunnen we onze klanten vlot, snel en efficiënt verder helpen. Onze diensten bestaan dan ook niet enkel uit het bestrijden van ongedierte maar vooral ook uit de preventie ervan. A.LERT kan er - samen met u - voor zorgen dat ongedierte geen kans heeft om bij u binnen te komen. Ecologie staat bij ons centraal. Wij dragen dan ook alle ecologische richtlijnen inzake veiligheid en gezondheid hoog in het vaandel. Heeft u een vraag? Contacteer ons dan snel hier. We helpen u snel en vakkundig verder.

A.LERT IS QUICK!

Door de compacte structuur van onze onderneming werken we heel flexibel en streven we steeds naar een snelle en directe interventie.

Flexibiliteit en soepelheid in afspraken en uitvoering zijn dan ook onze grote troeven.

A.LERT IS CORRECT!

"Het juiste product op de juiste plaats." A.LERT zoekt steeds naar de meest doeltreffende oplossing voor het vastgestelde probleem.

Efficiënt, klantgericht en discreet. Daarbij houden we steeds rekening met het milieu om dit zo weinig mogelijk te belasten. De correcte vaststelling van het probleem is dan ook onmiddellijk actie ondernemen.

A.LERT IS ALERT

Door onze ervaring zijn we in staat om op een snelle manier de situatie (ongedierteproblemen,…) in te schatten en te beoordelen.

We proberen steeds op de hoogte te blijven van de nieuwe ontwikkelingen in de sector door extra cursussen en continu bij te scholen.

Heeft u een vraag?
Contacteer ons dan snel hier.
We helpen u snel en vakkundig verder!

CONTACT

0472 46 08 72

mail ons